Truqui'ns: +34 933 19 79 79
  • Search by criteria
  • Tipus immoble
  • Ubicació
  • Superfície
  • Habitacions
  • Preu
  • Extras
Quant val el meu pis a Barcelona?

Quant val el meu pis a Barcelona?

Una de les grans decicions en la nostra vida, sinó la més gran és sens dubte la compra o la venda d'un habitatge.

Comprar per habitar i convertir-la en la nostra llar o bé com a plantejament d'inversió, vendre per adquirir una altra o per canviar-nos de ciutat i enfrontar nous reptes professionals.

En qualsevol cas la decisió que comporta la compra o la venda d'un habitatge és una decisió que s'ha de prendre amb calma i comptant amb un partner que ofereixi totes les garanties, un partner com BCNaddict.

Si vols saber quant val el teu pis, nosaltres podem ser el soci de confiança que estàs buscant per donar-li a casa teva el màxim valor. Comptem amb una cartera de clients internacionals que estan buscant propietats a Barcelona, ​​tant per habitar-o bé com a bé d'inversió.

Sabem que vendre la teva casa és una operació molt important i és una operació per a la qual pots comptar amb un soci que ofereixi totes les garanties, com BCNaddict. Nosaltres podem encarregar-nos de donar la millor valoració del teu pis en el mercat.

Estem especialitzats en la venda de pisos a clients internacionals solvents i de confiança. Coneixem els processos, els aspectes legals, els aspectes tributaris i tot el que has de tenir en compte a l'hora de vendre la teva casa.

Som una agència jove, composta per bons professionals, amb experiència. BCNaddict és una agència que neix com una proposta local i diferent i alternativa a les agències immobiliàries convencionals.

Si vols saps quant val el teu pis, posa't en contacte amb nosaltres.

Sobre nosaltres

BCN addict és una agència immobiliària de Barcelona destinada a estrangers que ...

Saber més

Segueix-nos

Troba tota la nostra actualitat de l'univers immobiliari