Truqui'ns: +34 933 19 79 79
  • Search by criteria
  • Tipus immoble
  • Ubicació
  • Superfície
  • Habitacions
  • Preu
  • Extras
Modernisme en estat pur en paseo Sant Joan. Luxe absolut

 

L'edifici: una icona modernista

Al cor de la ciutat modernista, l'edifici que alberga aquesta extraordinària propietat és una icona modernista i un somni fet realitat per als amants de l'arquitectura amb una debilitat per al modernista. Des de la façana d'esgrafiats florals, passant per les baranes dels balcons de ferro forjat, fins a les rajoles vidriades en forma d'escala i les impressionants finestres rodones de la cúpula que corona i acaba perfectament la Casa Estapé: cada element estructural i característica original d'aquest edifici notable ret homenatge a la art i estil de la Barcelona de principis del segle XX.

 

El disseny: un homenatge de luxe

Abraçant i respectant el disseny únic de l'edifici, l'interior de la propietat és tan espectacular com l'exterior. Amb sostres enteixinats d'alta qualitat i molt alts que creen una sensació d'espai que ressona, una gran varietat de bells sòls hidràulics a cada habitació i grans finestres i portes amb emmarcat de fusta amb elements de vidre de colors que aporten molta llum diürna, aquest espai fa una pausa. , per agafar-ho tot.

 

La propietat: disseny flexible i usabilitat

Fins i tot la distribució d'aquesta propietat és com cap altra, ocupant tota la planta “Princpal” (1a) de l'edifici. Amb una superfície total de 264 m2 construïts i una terrassa de 15 m2 orientada al pati interior, l'habitatge està format per dues unitats unides i registrades, una a carrer, amb llicència turística, i l'altra al pati interior, actualment utilitzada. com a oficina, tot i que tota la propietat està construïda per a ús residencial. La meitat de l'immoble 'llicència turística' alberga actualment un pis independent de 50 m2, que inclou una zona d'estar-menjador amb cuina oberta i sortida a balcó davant del carrer, i una habitació doble i bany.

El saló principal és un espai impressionant des del terra fins al sostre, amb elements modernistes clàssics i bonics vitralls. Hi ha 7 habitacions més, una al carrer, 3 al pati, amb sortida a la terrassa, i 3 habitacions interiors, així com una cuina independent i 3 banys. Fins i tot el sistema de calefacció de gas utilitza bells radiadors antics i aire condicionat per conductes.

 

La zona: el millor que ofereix la ciutat

Situada al passeig Sant Joan, als peus de l'Arc de Triomf, Casa Estapé es troba a prop del centre de la ciutat i del parc de la Ciutadella, amb nombrosos serveis, comerços i transport públic als voltants.

 

Equipaments

Aire Condicionat

Sistema d'alarma

Armaris empotrats

balcó

Calefacció

Cuina integrada

exterior

Pati

Terrassa

Modernisme en estat pur en paseo Sant Joan. Luxe absolut

7 Habitacions · 265 m2 · 2 950 000 €

REF R-901
Ciutat Barcelona
ÁreaEixample
Any de construcció1907
Habitacions 7
Banys 4

Terrassa m2

15

Tipus de calefacció

Gas

Estat

Excel · lent

Sòl

Pedra

ORGANITZAR UNA VISITA

Enviar

o per telèfon: : +34 933 19 79 79

Enviar fitxa de pis al meu mail

Enviar

Sobre nosaltres

BCN addict és una agència immobiliària de Barcelona destinada a estrangers que ...

Saber més

Segueix-nos

Troba tota la nostra actualitat de l'univers immobiliari